Jachtwerf Pampus

Vaarcursussen

Vaarbewijs

Het Klein Vaarbewijs 1 halen moeilijk? Nee hoor! Niet met de cursussen van Vaarplezier. Want wij combineren theorie en praktijk (uniek in Nederland!), waardoor wij slagingsgarantie kunnen geven! En dat al voor een vanaf-prijs van € 199,50!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit één dag theorie en één dag praktijk. Tijdens de theoriedag nemen we alle stof door, leggen we uit waar u speciaal op moet letten en hoe u belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden.

Op de praktijkdag gaat u met een aantal cursisten samen varen op een boot. U leert aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van de schroef en hoe de boot goed vastgelegd wordt. En we gaan het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen.

Na deze dagen kunt u in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en bent u helemaal klaar voor het examen!

En dat voor een zeer voordelige prijs! U boekt de cursus al voor € 199,50 met een theoriedag (van 9.30 tot 16.30 uur) en een praktijkdag (van 9.30 tot 16.30 uur) door de week (voor een weekenddag geldt een toeslag van € 25,--). Daarna hebt u alleen nog de kosten voor het examen; die voldoet u rechtstreeks aan Vamex (www.vamex.nl), waar u het examen kunt doen. En dan bent u helemaal klaar!

 

 

   

 

Hoe boekt u de cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier?

  • Kies in het boekingsscherm hieronder de dag waarop u de theoriedag wilt volgen. Dan kan op verschillende data, op verschillende locaties.
  • Hebt u de datum geselecteerd, dan kunt u de cursus boeken en betalen.
  • Zodra u betaald heeft, krijgt u een bevestigingsmail met toegang tot de lijst met praktijkdagen. Die worden in september en oktober 2018 gehouden in Breukelen bij Jachtwerf Arie Wiegmans. U kunt hier vervolgens een praktijkdag uitzoeken. Die zijn twee keer per week, waaronder altijd een zaterdag en een doordeweekse dag. Een praktijkdag doordeweeks is bij de prijs inbegrepen, wilt u de praktijkdag liever in het weekend doen (op zaterdag), dan geldt een toeslag van € 25,--. Die kunt u voldoen bij het kiezen van de datum voor uw praktijkdag.

Examen doen

Hebt u de beide dagen van de cursus gevolgd, dan kunt daarna zelf uw examen aanvragen bij Vamex. Dan kan op veel dagen op 5 locaties in Nederland.

 

 

Powered by: WebBuro WebBuro