Jachtwerf Pampus

Vragen over uw bestelling?

Webshop

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht? Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon en u krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten, aanbiedingen uit de op=op actie en CD-roms uitgesloten.

Nederland <10kg <20kg <30kg
iDEAL €   6,50** €   8,50 € 12,00
 

 ** GRATIS verzending bij besteding vanaf € 250,-

 

Levering geschiedt uitsluitend nadat wij het totale bedrag, inclusief de verzendkosten hebben ontvangen. U kunt kiezen voor Vooruit betalen op rekeningnummer NL96INGB0004335065 of door middel van een IDeal betaling.

  • Artikelen zwaarder dan 31,5 kg of langer dan 175 cm: op aanvraag.
  • Gevaarlijke stoffen als verf, noodsignalen en accu's kunt u alleen in de winkel ophalen omdat wij deze artikelen niet mogen verzenden.

  • Toiletten en koelkasten kunt u alleen in de winkel ophalen.

Voor pakketten naar het buitenland gelden natuurlijk andere tarieven

IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Ideal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. www.ideal.nl

 

Overschrijven.

In onze webshop kunt u een heel groot gedeelte van ons assortiment online bestellen!

De werkwijze is zeer eenvoudig, u maakt uw keuze, uw keuze wordt opgeslagen en als u uw bestelling wilt plaatsen vult u de gewenste gegevens in.

U kunt binnenkort direct via IDeal betalen, tot die tijd kunt u het bedrag gewoon zelf overmaken op

rekeningnummer NL96INGB0004335065 ten name van Jachtwerf Pampus.

Gelieve ook het factuurnummer erbij te vermelden.

 

Wanneer wij het bedrag en de evt. verzendkosten hebben ontvangen, gaan we aan de slag met uw bestelling en laten wij u weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Ons motto is, als uw bestelling en betaling binnen is voor 15:00, dan dragen wij er zorg voor dat, uiterlijk 2 dagen na bestelling, de bestelling wordt afgeleverd.

Dit geldt niet voor zondagen.

 

Vanzelfsprekend bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel, zodat u direct kunt shoppen :-)

Ruilen/retourneren

Na ontvangst van een bestelling heeft u 14 dagen om aan te geven dat u van de koop afziet. Na deze melding heeft u vervolgens 14 dagen om het product terug te sturen. De kosten voor de retourzending is voor de klant zelf.

Wij zullen zorg dragen voor een snelle creditering. U krijgt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de aankoop ontbindt, van ons terug.

U als consument mag het product beoordelen alvorens het terug te sturen. Daarbij mag u de verpakking netjes openen.

Als Jachtwerf Pampus een retourzending ontvangt en er is meer nodig dan normaal om het artikel te kunnen beoordelen als het artikel bijvoorbeeld beschadigd is kunnen er kosten worden doorberekend aan de klant.

Via deze link komt u terecht bij het retourformulier.

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien na levering blijkt dat een artikel is beschadigd, verzoeken wij u dit direct te melden via het Retour formulier

Bestelt u op werkdagen voor 12.00 uur met iDEAL, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Wij houden u op de hoogte via een email met een track & trace code. Ook ontvangt u van post.nl een email met tijdvak van bezorging.

Powered by: WebBuro WebBuro