Jachtwerf Pampus

Activiteit Open Pampus dag
Datum zaterdag 24 maart 2018
Tijdstip10.00 uur
Locatiejachtwerf Pampus
PlaatsAmsterdam

Zaterdag 24 maart a.s. Open-Pampus-Dag

van 10.00 tot 18.00 uur

Zo vlak voor de opening van het vaarseizoen 2018 willen wij jullie graag laten kennismaken met Jachtwerf Pampus tijdens een open dag.
Ook voor iedereen die Jachtwerf Pampus al kent blijft er genoeg nieuws te ontdekken.
Zo is onze Watersportwinkel verdubbeld qua oppervlakte. Nu kunnen wij de watersporter nog meer van dienst zijn. Tijdens de Open Dag kun je genieten van feestelijke aanbiedingen en verschillende partners en leveranciers die zichzelf en hun producten en/of diensten aan u voorstellen. 
Zo is Watersportvereniging IJburg aanwezig. Zij kunnen u alles vertellen over watersport op en rond IJburg, of u voorzien van informatie over een overnachting als passant in de haven van IJburg. 
Heeft u vragen over de aanschaf of het onderhoud van een buitenboordmotor? Alwas kan al uw vragen beantwoorden. 
Top Windows is aanwezig om al uw vragen over (nieuwe) ramen en profielen te beantwoorden. Met hun raamprofielen kunt u eindelijk gedag zeggen tegen condens. 
Uw boot nog verven, lakken en/of poetsen voordat deze weer het water in gaat? Epifanes informeert u graag over alle mogelijkheden. 
ARC Marine, luxe scheepsaccessoires, is ook aanwezig en laat u de mooiste accessoires zien voor u of uw boot. 
De kinderen hoeven zich niet te vervelen: Er staat een springkussen waar zij zich lekker op kunnen uitleven, terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee. 
U komt toch zeker ook even langs? 
Powered by: WebBuro WebBuro